Prøv Otovent®
til undertryk i mellemøret hos voksne

Hvad er undertryk i mellemøret hos voksne?

Undertryk i mellemøret (også kendt som sekretorisk otitis media, otosalpingit) er en almindelig medicinsk tilstand, som påvirker hørelsen. Dette kan resultere i kommunikationsudfordringer på arbejdet og sociale vanskeligheder.

Hvilke symptomer skal jeg kigge efter?

Når væske dannes i mellemøret, har trommehinden sværere ved at reagere. Dette kan forringe hørelsen og forårsage en række symptomer såsom ørepine og balanceproblemer.

  • Nedsat hørelse
  • Svimmelhed
  • Ørepine
  • Balanceproblemer

Hvor almindeligt er undertryk i mellemøret hos voksne?

Cirka 1/3 af tilfældene med undertryk i mellemøret ses hos voksne. Tilstanden opstår, når det eustakiske rør fyldes med væske i stedet for luft, typisk på grund af en almindelig forkølelse. Efter et stykke tid kan væsken blive tyk og klæbrig, som påvirker din hørelse. Et andet problem, som Otovent kan afhjælpe, er trykudligning ved flyvning og dykning.

Hvordan kan Otovent®
hjælpe?

Otovent er en ikke-kirurgisk autoinflationsmetode. Ballonerne i pakken er specielt udviklet til at åbne det eustakiske rør, når de pustes op via næsen. Denne proces gør det muligt for væsken i mellemøret at løbe sikkert væk.

Sådan bruger du Otovent®

Otovent er et produkt, der kan bruges af voksne og børn, der ikke selv kan udligne trykket. Hver ballon kan anvendes til 20 oppustninger.

Træk let i ballonen og pust i den inden brug første gang for at lette brugen.

Monter

Monter ballonen til næsestykkets flade ende. Hold den runde del af næsestykket tæt mod det ene næsebor. Brug en finger til at lukke for det andet næsebor.

Pust

Tag en dyb indånding, luk munden og blæs ballonen op indtil ballonen er på størrelse med en grapefrugt (10-12 cm). Når ballonen er pustet op, synkes der et par gange.

Gentag

Gentag processen med det andet næsebor. Behandlingen har virket, når du oplevet et ”klik” i øret.